Welkom terug, gast

Pokémon Go Fest één grote mislukking

You can do anything you want to do, if you put your mind to it.
Posts: 47
Afbeelding
Offline Direct Message
Geplaatst op 17 april 2018 om 09:33:54

Ter ere van het eenjarig bestaan besloot Niantic een Pokémon Go Fest te geven in Chicago. Het bleek één grote mislukking te worden. Op het event zouden de nieuwe Legendary Pokémon aangekondigd worden. Dit zijn speciale, krachtige Pokémon die lastig te vangen zijn. Er stonden echter bij de ingang al rijen van tot wel 3 uur. Bovendien konden veel spelers niet inloggen omdat het mobiele netwerk overbelast was. Een mobiel netwerk of server die overbelast is, is geen onbekend probleem bij Niantic. Toch hebben ze niet genoeg maatregelen getroffen om dit te voorkomen bij het Pokémon Go Fest. Uiteindelijk zaten enkele honderden spelers op het wifi-netwerk van een nabijgelegen koffiezaak.

Niantic heeft aangegeven de bezoekers te compenseren door het ticketgeld terug te geven. Daarnaast krijgen de bezoekers ook 100 euro aan Pokécoins en de legendarische Pokémon Lugia.

Ik vind het best opvallend hoe Niantic zo slecht omgaat met dit soort dingen. Ze hadden makkelijk maatregelen kunnen treffen om te zorgen dat iedereen zou kunnen spelen. Pokémon Go is niet meer een hype, met dit soort events kunnen ze toch de resterende spelers vasthouden. Dat lijkt nu in ieder geval mislukt.

Scheidlijn
Eigenaar van de oorspronkelijke Mafiabase.nl / Maffiazi.nl / Corozzo.nl source, ook de maker van de hele source! Deze heb ik dan ook op de oorspronkelijke domeinnaam online staan!

If I had some duct tape, I could fix that.

Mvg. MacGyver.

Advertentie

Reacties op » "Pokémon Go Fest één grote mislukking"

Er zijn nog geen reacties op dit topic!

Reageer op » "Pokémon Go Fest één grote mislukking"

U bent niet ingelogd, als u ingelogd bent kunt u reageren!